sábado, 12 de abril de 2008

Activitat 17.

A partir de la descripció de les característiques dels personatges que us presentem a sota cal que ompliu un quadre amb la següent estructura.
Tintín
És deductiu, sap lluitar, és intel·ligent, és segur de si mateix, és valent, té sang freda, té facilitat per aprendre, és impulsiu, té les ideesclares, és observador.
“La seva neutralitat (no té edat, no té cap relació d’amor, potser fins i tot no té caràcter...) apareix com un gran avantatge del còmic. Així, travessa els temps sense cap problema. Representa el paper perfecte de l’heroi de sèrie: ser un suport perfecte a la identificació del lector”.
Professor Tornassol
Sap conduir diferents tipus de mitjans de transport, té una visió positiva de la vida, és intel·ligent, és enginyós, és manetes, és agraït.

“Tant pel seu físic com pels seus modals, aquest peculiar personatge és un anacronisme viu. En efecte, un subtil contrast s’estableix entre el seu comportament vell d’un segle i les intervencions sempre en punta del progrés”.

Capità Haddock

Domini de les armes marineres, domina les armes, és valent, és tenaç, és tossut, sempre està enfadat.
“La seva estatura fora del comú fa d’ell, probablement, el personatge més sorprenent de tots els herois del món del còmic. Jovial, avar i alhora poderós, amb molt ànim, vividor i cridaner, ell és un personatge que quan el trobem no el podem oblidar.”

Dupond i Dupont
Tenen iniciativa, són observadors, són tranquils, són obedients.
“El fet que aquests personatges sempre vagin junts subratlla la seva característica principal, la seva absurdirat. El seu llenguatge fet de repeticions de paraules augmenta aquest tret”.

No hay comentarios: